Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının nişanlandığını görmek

Rüyada arkadaşının nişanlandığını görmek

Rüyada arkadaşının nişanlandığını görmek çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına, başarılı işlere imza atılacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına delalettir.

Rüyada arkadaşının nişanlandığını gördüyseniz:

  • Belirsizlikler bazı olayların sonlanmasına neden olabilir.

Rüyada arkadaşının nişanına gitmek özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine, bir sebeple yataklara düşeceğine, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşının nişanlandığını görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına, sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yakın arkadaşının nişanlandığını görmek hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine, isteklerinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşın nişanlandığını görmek bolluk ve berekete kavuşulacağına, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına, dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada nişanlı arkadaş görmek dürüst bir şekilde yaşayacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşı nişanlanmış görmek yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının nişanlı olduğunu görmek başını borçlardan kaldıramayacağına, bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine işaret eder.

Rüyada eski erkek arkadaşının nişanlandığını görmek sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, böylece maddi imkânların genişleyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments