Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir arkadaşın gelinlik giydiğini görmek

Rüyada bir arkadaşın gelinlik giydiğini görmek

Rüyada bir arkadaşın gelinlik giydiğini görmek uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada bir arkadaşın gelinlik giydiğini gördüyseniz:

  • Diğerlerinin ne yaptığından bağımsız programlar yapmaya çalışmalı, diğerlerinin baskısına boyun eğmemelisiniz.

Rüyada arkadaşını gelinlik giydiğini görmek uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının gelinliğini giymek aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına yorulur.

Rüyada arkadaşına gelinlik giydirmek maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşın gelinlik giydiğini görmek hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine delalettir.

Rüyada arkadaşın gelinlik giydiğini görmek huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşımın gelinlik giydiğini görmek sonradan da çok üzüleceğine, elde edilen nasibin artacağına, yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının beyaz gelinlik giydiğini görmek rüya sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada evli bir arkadaşının gelinlik giydiğini görmek maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments