Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının beyaz gelinlik giydiğini görmek

Rüyada arkadaşının beyaz gelinlik giydiğini görmek

Rüyada arkadaşının beyaz gelinlik giydiğini görmek geleceği için faydalı adımlar atacağına, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, hayırlı bir haber alınacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının beyaz gelinlik giydiğini gördüyseniz:

  • Size duyulan saygının artması, ilerlemenizi sağlayacak ilhamı bulmanıza da yardım edecek.

Rüyada arkadaşının beyaz gelinlik giydiğini görmek koltuğunun da yükseleceğine, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşın gelinlik giydiğini görmek kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşını gelinlik giydiğini görmek daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşımın gelinlik giydiğini görmek elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına, işlerinin günden güne azalacağına delalettir.

Rüyada arkadaşın gelinlik giydiğini görmek rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına, fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada arkadaşının siyah gelinlik giydiğini görmek sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, başarısızlığı karşısında yıkılacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının gelinliğini giymek çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir arkadaşının gelinlik giydiğini görmek sağlıklı ve zinde olacağına, önemli bir lider haline geleceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments