Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir arkadaşı ağlarken görmek

Rüyada bir arkadaşı ağlarken görmek

Rüyada bir arkadaşı ağlarken görmek kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına, maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine, kısmetlerin azalacağına, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza rivayet eder.

Rüyada bir arkadaşı ağlarken gördüyseniz:

  • Gireceğiniz farklı ortamlar sizi canlandırabilir.

Rüyada arkadaşı ağlayarak görmek işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada bir arkadaşını ağlarken görmek üzüntülü haberler alacağına, sevdiklerinin hep yanında kalacağına, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine inanılır.

Rüyada erkek arkadaşını ağlarken görmek uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada ağlayan arkadaş görmek maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına, geçmişi unutup geleceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına inanılır.

Rüyada arkadaşını ağlarken görmek aylık gelirinin artacağına, düşünceli ve dalgın olacağına, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada iş arkadaşını ağlarken görmek başarılarının katlanacağına, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine yorulur.

Rüyada bir arkadaşını ağlatmak stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına, yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine alamet etmektedir.

Rüyada yakın arkadaşını ağlarken görmek yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments