Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir arkadaşını ağlatmak

Rüyada bir arkadaşını ağlatmak

Rüyada bir arkadaşını ağlatmak dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine, kulluk derecesinin artmasına, yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşını ağlatmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size reddedemeyeceğiniz tekliflerle gelebilirler.

Rüyada arkadaşını ağlatmak yanlış anlaşılacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada en yakın arkadaşını ağlarken görmek eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, işlerin bir anda azalacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada bir arkadaşını ağlarken görmek şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, zorlukların ve çilelerin azalacağına, ele geçen kazancın günden güne azalacağına delalet eder.

Rüyada bir arkadaşı ağlarken görmek girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağlayan bir arkadaşını görmek gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşını ağlıyor görmek daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine delalettir.

Rüyada arkadaşımı ağlarken görmek kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşı ağlayarak görmek yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, borçlarının hafifleyeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments