Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iş arkadaşını ağlarken görmek

Rüyada iş arkadaşını ağlarken görmek

Rüyada iş arkadaşını ağlarken görmek kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, sıkıntılarının kısa süreceğine, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, iki tarafın da çok sevineceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada iş arkadaşını ağlarken gördüyseniz:

  • Kesin açıklamalar yapmamalı, beyanatlar vermemelisiniz.

Rüyada iş arkadaşını ağlarken görmek sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına inanılır.

Rüyada işyeri arkadaşları görmek sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına, üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına delalet eder.

Rüyada iş arkadaşlarıyla yemek yemek sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına, büyük işlere imza atacağına, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine ve bu duruma bağlantılı olarak yurt dışına çıkılacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının iş değiştirdiğini görmek ruhani önderlik yapacağına, dertlerinin günden güne artacağına, elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine inanılır.

Rüyada iş arkadaşıyla öpüşmek dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına, elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine işarettir.

Rüyada arkadaşının işyeri açtığını görmek bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada iş arkadaşından hediye almak sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına işaret eder.

Rüyada iş arkadaşıyla telefonda konuşmak sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments