Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağlayan arkadaş görmek

Rüyada ağlayan arkadaş görmek

Rüyada ağlayan arkadaş görmek hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, ona göre davranacağına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, arzu ve isteklerine kavuşacağına, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, kara bulutların ve melanetin dağılacağına alamet eder.

Rüyada ağlayan arkadaş gördüyseniz:

  • Sinirlenmeye başlamadan önce, olayların gerçek yüzünü öğrenmeli, çevrenizdekilerin tutumlarına göre tavrınızı belirlemelisiniz.

Rüyada bir arkadaşı ağlarken görmek iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşını ağlatmak her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına, istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize rivayet eder.

Rüyada erkek arkadaşını ağlarken görmek lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine inanılır.

Rüyada arkadaşını ağlarken görmek hiçbir sorun yaşamayacağına, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşlarını ağlarken görmek harama göz dikmeyeceğine, varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına, işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşı ağlayarak görmek ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına, kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağlayan arkadaş görmek çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine yorulur.

Rüyada arkadaşını ağlıyor görmek çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, sorunlarının günden güne azalacağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments