Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir adam tarafından öpülmek

Rüyada bir adam tarafından öpülmek

Rüyada bir adam tarafından öpülmek saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, kötü giden işlerin düzeleceğine, çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine işarettir.

Rüyada bir adam tarafından öpülmek gördüyseniz:

  • Geleceğe dönük kazançlı girişimleriniz olabilir.

Rüyada adam tarafından kovalanmak kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, başka kimselere de yardım edeceğine inanılır.

Rüyada bir adam tarafından korkutulmak rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine alamet eder.

Rüyada bir adam tarafından saldırıya uğramak hayatının belli bir rutine oturacağına, hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir adam tarafından takip edilmek her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada bir adam tarafından kovalanmak geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına işarettir.

Rüyada adam tarafından kaçırılmak dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına, güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına yorulur.

Rüyada bir adam tarafından kaçırılmak büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına, hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir adam tarafından taşlanmak iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments