Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada binadan inmek

Rüyada binadan inmek

Rüyada binadan inmek borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, koşulların her geçen gün düzeleceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına, para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına, zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada binadan inmek gördüyseniz:

  • Sizden faydalanmaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada yüksek bir binadan inmek bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, her işten alnının akıyla çıkmaya, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada binadan aşağı inmek çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, zamanının boşa gideceğine, kişinin içinin daralacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek binadan aşağıya inmek uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine, yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına işarettir.

Rüyada iple binadan inmek rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, adını işiyle duyuracağına delalettir.

Rüyada yüksek binaya çıkıp inmek çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına, rüya sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada binadan inmek ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına, lüks şekilde yaşayacağına delalettir.

Rüyada yüksek bir binadan aşağı inmek alınan borçların ödenemeyeceğine, rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek binadan inmek çok büyük başarılar kazanacağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, büyük bir ihanete uğranacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments