Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bina yangını görmek

Rüyada bina yangını görmek

Rüyada bina yangını görmek eşi ile problemler yaşayacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına, parasının ve malının eksik kalmayacağına, çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına, ümitsizliğe, insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına alamet eder.

Rüyada bina yangını gördüyseniz:

  • Yaptığınız işlerle kendinizden söz ettirmesini biliyorsunuz.

Rüyada bina yangını görmek kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, insanların yolunu aydınlatacağına işaret etmektedir.

Rüyada binada yangın görmek zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına işaret eder.

Rüyada yanlışlıkla yangın çıkarmak atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına, uzun soluklu bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada birinin yangından kurtulduğunu görmek sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, yanlış yollardan döneceğine, sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına tabir olunur.

Rüyada yangında yanan insanlar görmek büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin çatısında yangın görmek bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine yorulur.

Rüyada yangın hortumu görmek eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına işaret eder.

Rüyada işyerinde yangın görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments