Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zeytin kurmak

Rüyada zeytin kurmak

Rüyada zeytin kurmak şeytana uyacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine rivayet eder.

Rüyada zeytin kurmak gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımlarınızı duygularınızın yönlendirmesine izin verirseniz sonuçlar sizi yavaşlatabilir veya engellenebilir.

Rüyada zeytin kurmak uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına işarettir.

Rüyada plan kurmak sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, zarara gireceğine, eşiyle bahtiyar olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ocak kurmak cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, mal kayıpları da yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada iftar sofrası kurmak yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına, kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada dağa çadır kurmak yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, artık hep ileriye ve önüne bakacağına inanılır.

Rüyada ölüye sofra kurmak mutluluğu yakalayacağına, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeni bir ev kurmak eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, ümitsizliğe, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine inanılır.

Rüyada başbakana sofra kurmak kendi işinin sahibi olacağına, kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına, iyi insanlarla arkadaş olunacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments