Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen ablasını görmek

Rüyada ölen ablasını görmek

Rüyada ölen ablasını görmek düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine, zamandan da kar edeceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, dertlerin dermanının bulunacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına rivayet eder.

Rüyada ölen ablasını gördüyseniz:

  • Belli iş birliklerinizin, ilişkilerinizin veya ortaklıklarınızın sağlıklı ilerleyebilmesi için serbest kalması, baskı uygulanmaması gerekiyor.

Rüyada ablasıyla tartışmak yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşama dört elle sarılacağına, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına delalet eder.

Rüyada erkek arkadaşının ablasını görmek iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, yaşadığı stresten kaynaklanan agresif tavırlarının da sevdiklerini üzeceğine, maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ablanın kızı olduğunu görmek çok büyük bir acı duyacağına, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine delalettir.

Rüyada ölmüş abla görmek kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına, güzellik ve hayır geleceğine, güçlükle elde edilecek başarı işarettir.

Rüyada abla ve eşini görmek eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ablayı yatarken görmek malının ve parasının ziyan olacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine, acı tecrübeler edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada ablanın kocasını görmek ekmeksiz kalacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, sevip saydığı bir birey olunacağına inanılır.

Rüyada ablasının kocasını görmek sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına, giderileceğine, kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments