Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ablasının çocuğunu görmek

Rüyada ablasının çocuğunu görmek

Rüyada ablasının çocuğunu görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine, huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, onların mutlu haberlerini alacağına, işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ablasının çocuğunu gördüyseniz:

  • Hangi konularda sözler verdiğinizi, uzlaştığınızı veya imzalar atacağınızı tüm detaylarıyla kavramadan veya belli sorular sormadan harekete geçmemenizde fayda var.

Rüyada ablasının çocuğunu görmek keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine, hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Rüyada abla ve çocuğunu görmek ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine, sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, geçmişi unutup geleceğine işaret eder.

Rüyada ablanın çocuğu olduğunu görmek dileklerin gerçekleşeceğine, el açmayacağına, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine yorulur.

Rüyada ablasının çocuğunun olduğunu görmek işyerine yüklü miktarda para sokacağına, yüksek diploma alacağına, düşlediği evliliğin gecikeceğine işaret etmektedir.

Rüyada anne abla baba görmek dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine delalettir.

Rüyada ablayı ağlarken görmek dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, hayırlı bir evlilik yapılacağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada ablayı görmek yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına, sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ablasını gelinlikle görmek eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, borçların gittikçe artacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments