Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamak kurmak

Rüyada hamak kurmak

Rüyada hamak kurmak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada hamak kurmak gördüyseniz:

  • Bir sır sevdiğiniz kişiyle aranıza girebilir veya imajınızı zedeleyebilir veya işdeki pozisyonunuzu etkileyebilir.

Rüyada hamak kurmak bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine, maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada hamakta sallandığını görmek işlerinin artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına işaret etmektedir.

Rüyada hamakta uyumak iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına tabir olunur.

Rüyada hamakta sallanmak gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına inanılır.

Rüyada fabrika kurmak maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine, hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine, hayatın pahalılaşmasına alamet etmektedir.

Rüyada aile kurmak eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada beşik kurmak Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna alamet etmektedir.

Rüyada yer sofrası kurmak hastalıkların uzak duracağına, özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, sevinçli haberlere delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments