Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bidonla su görmek

Rüyada bidonla su görmek

Rüyada bidonla su görmek çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine, sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, anne babanın bu sayede mutlu olacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bidonla su gördüyseniz:

  • Ruhsal gücünüzü toparlamak için fazla enerji harcayacağa benziyorsunuz.

Rüyada bidon su görmek uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, hayır duaları alacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına delalet eder.

Rüyada bidonlara su doldurmak parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına, tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada yarım bidon su görmek deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına, kişinin gönlünün ferahlayacağına, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine işaret eder.

Rüyada boş su bidonu görmek parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına, verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına delalet eder.

Rüyada su bidonu taşımak yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, insanlarla tartışacağına, işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada dolu su bidonu görmek kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına işarettir.

Rüyada bidonlarla su görmek huzurunu ve neşesini kaybedeceğine, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına delalet eder.

Rüyada su bidonu almak onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, başarıların artacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments