Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su bidonu almak

Rüyada su bidonu almak

Rüyada su bidonu almak şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına delalettir.

Rüyada su bidonu almak gördüyseniz:

  • Ortam netlik kazanmaya başlıyor.

Rüyada su bidonu taşımak sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına, muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bidon su görmek kurulu düzeninin olacağına, işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına, itibarının ve makamının artacağına inanılır.

Rüyada boş su bidonu görmek şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine alamet eder.

Rüyada çeşmeden bidona su doldurmak geçiminin çok daha kolay hale geleceğine, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine tabir olunur.

Rüyada yarım bidon su görmek yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine alamet etmektedir.

Rüyada bidonla su taşımak başarılarının her geçen gün artacağına, duaların kabul olacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bidon içinde su görmek gülen yüzünün de solacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir yuva kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada bidonlara su doldurmak herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine, para biriktirebileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments