Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bidon su görmek

Rüyada bidon su görmek

Rüyada bidon su görmek hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına, dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına, sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına, sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna, eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine delalettir.

Rüyada bidon su gördüyseniz:

  • Çok fazla bilgi paylaşımı başka kişilerin işlerinize karışması anlamına gelebilir.

Rüyada içi su dolu bidon görmek ele geçen fırsatların hayır getireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına, haksızlıkların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada su bidonu doldurmak hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, itibarının ve makamının artacağına, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dolu su bidonu görmek etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, insanlara yol göstereceğine yorulur.

Rüyada çeşmeden bidona su doldurmak sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına, yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine, iş hayatında atılıma geçeceğine işarettir.

Rüyada bidonla su taşıdığını görmek yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına, elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine alamet eder.

Rüyada su dolu bidon görmek zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, o işten ekmek yiyeceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine işaret eder.

Rüyada yarım bidon su görmek nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, kazancının eksilmeyeceğine, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine delalet eder.

Rüyada su dolu bidonlar görmek kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına, elinden hiç bir şey gelmeyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments