Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bıçakla meyve kesmek

Rüyada bıçakla meyve kesmek

Rüyada bıçakla meyve kesmek işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, yükünün azalacağına, attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine, başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada bıçakla meyve kesmek gördüyseniz:

  • İlerlemek istiyorsanız nasıl hissettiğinizi göstermelisiniz.

Rüyada bıçakla meyve kesmek gönül hoşluğu yaşayacağına, herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına, üzgün olacağına delalet etmektedir.

Rüyada meyve bıçağı görmek rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Rüyada meyve ağacı kesmek zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada meyve kesmek kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına tabir olunur.

Rüyada bıçakla elini kesmek keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine, hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına delalettir.

Rüyada bıçakla el kesmek hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada kolunu bıçakla kesmek endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine, mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine alamet eder.

Rüyada birinin boğazını bıçakla kesmek sevaplarıyla Allah’ın sevgisini kazanacağına, elindeki malların gideceğine, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments