Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada meyve kesmek

Rüyada meyve kesmek

Rüyada meyve kesmek kederleneceğine, dini vecibelerini yerine getireceğine, zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, işyerini kapatacağına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, anlaşmazlıkların biteceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada meyve kesmek gördüyseniz:

  • Ani kararlar almayın.

Rüyada bıçakla meyve kesmek çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, beklenen mirasın alınacağına, büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine tabir olunur.

Rüyada meyve kesmek işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, neşesine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada meyve ağacı kesmek büyük ferahlık yaşayacağına, rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, çıkmaza düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada orman meyvesi görmek yapılan işte yeniden kara geçileceğine, aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kasa kasa meyve görmek zarar getirecek bir yoldan dönmeye, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yerde meyve görmek tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz meyve kurt görmek içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada meyve sebze satmak aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, afiyete ereceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments