Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnak makası aramak

Rüyada tırnak makası aramak

Rüyada tırnak makası aramak kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, yaşamının yoluna gireceğine, çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada tırnak makası aramak gördüyseniz:

  • Bir yerleri, bir işi ya da bir insanı terk etme, başını alıp gitme arzuları duymanız olasıdır.

Rüyada tırnak makası aramak Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına delalettir.

Rüyada makasla tırnak kesmek malının ve gelirinin çoğalacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına delalet eder.

Rüyada tırnak makası kırmak üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, uğradığı zararları telafi edeceğine, aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tırnak makası kullanmak yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada tırnak makası hediye almak kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine delalet etmektedir.

Rüyada altın tırnak makası görmek kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, başı sıkışanın derdine çare bulacağına, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tırnak makası istemek kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına, bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada tırnak makası satın almak tartışmaların son bulacağına, üzüleceğine, masrafların altında kalacağına, elindekileri de yitireceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments