Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bıçak düşürmek

Rüyada bıçak düşürmek

Rüyada bıçak düşürmek eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, statü atlayacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bıçak düşürmek gördüyseniz:

  • Yoksa büyük bir hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

Rüyada bıçak düşürmek çözmek için başkalarından yardım isteneceğine, çok büyük ve değerli işlere imza atacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına delalettir.

Rüyada bıçağı düşürmek güzelliklerle dolacağına, bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine delalet eder.

Rüyada bıçaklı biri tarafından kovalanmak elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine tabir olunur.

Rüyada babanın bıçaklandığını görmek güç ve para kaybedeceğine, başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına tabir olunur.

Rüyada bıçakla saldırıya uğramak maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, hayırlı olayların yaşanacağına, elde bulunan imkânların artacağına rivayet eder.

Rüyada sustalı bıçak görmek sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada boğazına bıçak dayandığını görmek sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine inanılır.

Rüyada bıçak satın aldığını görmek var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments