Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sustalı bıçak görmek

Rüyada sustalı bıçak görmek

Rüyada sustalı bıçak görmek bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına delalettir.

Rüyada sustalı bıçak gördüyseniz:

  • İş birliği yapmaya gönüllü olmanız durumunda, başkalarıyla biraraya gelmeniz belli çözümler bulunmasını sağlayabilir.

Rüyada sustalı bıçak görmek kişinin her işi severek yapacağına, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayağından bıçaklandığını görmek çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine işaret eder.

Rüyada bıçakla öldürüldüğünü görmek yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına, ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bıçak hediye almak kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına rivayet eder.

Rüyada ölü birinden bıçak almak işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine inanılır.

Rüyada bir adamın bıçaklandığını görmek varlık ve huzur sahibi olunacağına, çok tahsilli bir kişi olacağına, zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada göbekten bıçaklanmak anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz bıçak görmek zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments