Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bıçağı düşürmek

Rüyada bıçağı düşürmek

Rüyada bıçağı düşürmek maddi durumun düzeleceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, sadaka ya da zekat vereceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına inanılır.

Rüyada bıçağı düşürmek gördüyseniz:

  • Sokakta fazlaca bulunmanız sizi çeşitli kaza veya aksiliklerle uğraşmak zorunda bırakabilir.

Rüyada bıçak düşürmek ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine, eğer işsizse iş bulacağına, sermayenin harcandığına değeceğine işaret eder.

Rüyada bıçağı düşürmek işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere, onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına alamet eder.

Rüyada bıçaklı biri tarafından kovalanmak manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sustalı bıçak görmek yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına inanılır.

Rüyada bıçak batırmak zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına işarettir.

Rüyada birinin arkadan bıçaklandığını görmek aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, rızkın genişleyeceğine delalet eder.

Rüyada çok bıçak görmek kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin bıçakla saldırdığını görmek çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments