Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok bıçak görmek

Rüyada çok bıçak görmek

Rüyada çok bıçak görmek yapılan işin bol kazanç getireceğine, kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, rahat edilecek bir projeye girileceğine, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına, zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada çok bıçak gördüyseniz:

  • İşinizde olayların üzerine kararlı bir şekilde gidip duygularınıza teslim olmazsanız, bundan karlı çıkan siz olursunuz.

Rüyada arkadan bıçaklanmak rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına inanılır.

Rüyada bıçakla bacak kesmek karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine, aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına işaret etmektedir.

Rüyada birine bıçak sokmak çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, yerinde saymayacağına rivayet eder.

Rüyada ayaktan bıçaklanmak ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada göbekten bıçaklanmak siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına, kötü düşmana alamet etmektedir.

Rüyada insanların bıçaklandığını görmek kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadan bıçaklandığını görmek rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine, kazancın arttırılacağına, kendinden emin adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada annesi tarafından bıçaklanmak elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments