Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hazır bez görmek

Rüyada hazır bez görmek

Rüyada hazır bez görmek işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına, nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine tabir olunur.

Rüyada hazır bez gördüyseniz:

  • Taleplerinizi açıkça dile getirerek yolunuzda ilerlemeyi sürdürebilirsiniz.

Rüyada hazır bez görmek kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bez bebek görmek kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına delalettir.

Rüyada kadın bezi görmek rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalet etmektedir.

Rüyada amerikan bezi görmek zenginliğe kavuşulacağına, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, maaşının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada kefen bezi görmek şifa göreceğine, elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına, kazalardan, belalardan korunacağına yorulmaktadır.

Rüyada temiz adet bezi görmek el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, kısa süre içinde engelleneceğine işaret eder.

Rüyada bulaşık bezi görmek bir gönül ilişkisine başlanacağına, özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine alamet eder.

Rüyada bebeğin bezini değiştirmek sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments