Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı kadın yüzü görmek

Rüyada yaşlı kadın yüzü görmek

Rüyada yaşlı kadın yüzü görmek herkesin dikkatinin çekileceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, memur ise terfi edeceğine, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, huzurlu ve güzel bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yaşlı kadın yüzü gördüyseniz:

  • Belli bir düşmanlıkla karşı karşıyasınız.

Rüyada nur yüzlü yaşlı kadın görmek kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, zenginlik getirecek adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı kadın yüzü görmek hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, gerek görürse insanların içine fitne sokacağına, daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada nur yüzlü yaşlı adam görmek kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve rüya sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada yüzünü yaşlanmış görmek inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzün yaşlandığını görmek ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine alamet eder.

Rüyada yüzünün yaşlandığını görmek kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, üzüntülerin daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada yaşlı yüz görmek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına işarettir.

Rüyada zengin yaşlı kadın görmek işsiz ve aşsız kalmayacağına, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments