Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz yüzlü erkek görmek

Rüyada beyaz yüzlü erkek görmek

Rüyada beyaz yüzlü erkek görmek çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına delalet eder.

Rüyada beyaz yüzlü erkek gördüyseniz:

  • Fiziksel olarak da oldukça güçlüsünüz.

Rüyada beyaz yüzlü erkek bebek görmek mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz yüzlü erkek görmek kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına rivayet eder.

Rüyada kendi yüzünü beyaz görmek hayatını sürdürmekte zorlanacağına, her konuda şansın yaver gideceğine, rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz yüzlü kadın görmek kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzünü beyazlamış görmek ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine, atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına delalettir.

Rüyada yüzüne beyaz krem sürmek başarısızlığa düşeceğine, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada beyaz yüz görmek canının ve malının garantide olacağına, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine, iyi geçiminin biteceğine işarettir.

Rüyada yüzünde beyaz leke görmek galibiyet kazanacağına, yaşamın belli bir düzene oturacağına, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments