Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz yılan öldürdüğünü görmek

Rüyada beyaz yılan öldürdüğünü görmek

Rüyada beyaz yılan öldürdüğünü görmek sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, bazı konularda önayak olunacağına, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz yılan öldürdüğünü gördüyseniz:

  • Uzun zamandan beri haber alamadığınız bir eski sevgiliniz yeniden ortaya çıkabilir.

Rüyada beyaz yılanı öldürmek beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada beyaz yılan öldürdüğünü görmek kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine, kulluk derecesinin artmasına, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına delalet eder.

Rüyada siyah beyaz yılan öldürmek gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, büyük kazanç getirecek işlere gireceğine işarettir.

Rüyada sokakta yılan öldürmek el attığı birçok işte zarar edeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, çevresinin genişleyeceğine rivayet eder.

Rüyada taşla yılan öldürmek tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine inanılır.

Rüyada iki yılan öldürmek mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına delalettir.

Rüyada derede yılan öldürmek elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, ters giden işlerin de düzeleceğine delalettir.

Rüyada yılanın başını ezerek öldürmek ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments