Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanın başını ezerek öldürmek

Rüyada yılanın başını ezerek öldürmek

Rüyada yılanın başını ezerek öldürmek maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına, attığı her adımı düşüneceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, parasal olarak çok kazanç elde edileceğine, can sıkıcı haberler işiteceğinize, çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yılanın başını ezerek öldürmek gördüyseniz:

  • Size danışmanlık ya da asistanlık yapmak isteyen kişiler olabilir.

Rüyada yılanın başını ezerek öldürmek dış ticarete atılacağına, uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına işaret eder.

Rüyada yılanı başından öldürmek kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılanın başını kestiğini görmek rahat bir hayat yaşanacağına, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza rivayet etmektedir.

Rüyada yılanın başını okşamak rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine, sorunların ve sıkıntıların artacağına tabir olunur.

Rüyada başı ezilmiş yılan görmek emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, zenginleşeceğine, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine yorulur.

Rüyada yılan başı tutmak sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, hayatının afiyette geçeceğine alamet eder.

Rüyada yılan başını ezmek çirkin sözler işitileceğine, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına işarettir.

Rüyada yılanın başını taşla ezmek işlerin günden güne daha da artacağına, iç huzurunun yerinde olacağına, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments