Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sokakta yılan öldürmek

Rüyada sokakta yılan öldürmek

Rüyada sokakta yılan öldürmek böylece büyük kazançlar elde edileceğine, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına, kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına, kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine, sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sokakta yılan öldürmek gördüyseniz:

  • Tüm iletişim konularında zorlanacaksınız.

Rüyada sokakta yılan öldürmek uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, üzüntülerin ve zorlukların biteceğine, işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına delalettir.

Rüyada sokakta yılan görmek etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birçok yılan öldürmek yaşamının daha güzel hale geleceğine, kişinin güzel işler yapacağına, özlemelerin son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılan yavrusu öldürmek kötü düşmana, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, deneyimli biri ile ortaklık kuracağına delalet eder.

Rüyada yılanı keserek öldürmek güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine yorulur.

Rüyada küçük yılan öldürdüğünü görmek yeni işler alacağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine işarettir.

Rüyada yılanın birini öldürdüğünü görmek eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada camide yılan öldürmek huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments