Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yemeni vermek

Rüyada yemeni vermek

Rüyada yemeni vermek sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, rüya sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine, işinden ve ekmeğinden olacağına rivayet eder.

Rüyada yemeni vermek gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla keyifli saatler geçirebilir veya kişisel gelişiminize faydası olacak aktivitelere katılabilirsiniz.

Rüyada yeşil yemeni görmek emeklerin boşa gitmeyeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine inanılır.

Rüyada yemeni dağıtmak uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, işlerin istenmeyen bir hale geleceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada başına yemeni bağlamak korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına delalet eder.

Rüyada yemeni oyalamak güzel davetler alacağına, ferahlayacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi yemeni görmek kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, kendi hataları ile yüzleşeceğine delalettir.

Rüyada kırmızı yemeni görmek küçük işlere sermaye harcamayacağına, bereket ve huzur geleceğine, evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına yorulur.

Rüyada yazma yemeni görmek aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine delalet eder.

Rüyada yemeni satmak eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments