Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yelek giymek

Rüyada yelek giymek

Rüyada yelek giymek anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, çok üzüleceğine, çok yıpranacağına, sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yelek giymek gördüyseniz:

  • Ya da vadesi gelmemesine rağmen bir arkadaşınız sıkıştım diyerek sizden alacağını isteyebilir.

Rüyada turuncu yelek giymek onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, elden çıkan malların geri kazanılacağına, siparişlerinin çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının yeleğini giymek yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza, bolluk ve bereket yakalayacağına, kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi yelek giymek rüya sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına işarettir.

Rüyada tüylü yelek giymek iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına inanılır.

Rüyada can yeleği giymek duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine, ticaretin önünün açılacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine inanılır.

Rüyada kırmızı yelek giymek torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yelek giydirmek önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza, kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine, maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın yelek giymek ev içinde sorunların ortaya çıkacağına, çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments