Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz örtülü yatak görmek

Rüyada beyaz örtülü yatak görmek

Rüyada beyaz örtülü yatak görmek bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, rüya sahibinin her zaman en iyisi olacağına, kurtuluşu bulacağına, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, kısaysa da ömrün kısa süreceğine, kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına, borcunun kalmayacağına, zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına delalettir.

Rüyada beyaz örtülü yatak gördüyseniz:

  • Zaman geldiğinde rahat hareket edebileceksiniz, meraklanmayın.

Rüyada beyaz örtülü yatak görmek zarar göreceğine, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz yatak örtü görmek sonradan da haksız olduğunu göreceğine, bir sebeple rüyalarının da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına, can sıkıntısının geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz yatak örtüsü görmek sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine inanılır.

Rüyada yatak örtüsü almak bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, dinine bağlı kalacağına rivayet eder.

Rüyada saten yatak örtüsü görmek platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yatak örtüsü görmek acılarını ve kederlerini içine atacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah yatak örtüsü görmek büyük oranda kazanç elde edeceğine, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine delalet etmektedir.

Rüyada mor yatak örtüsü görmek yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments