Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı yağmurluk giymek

Rüyada sarı yağmurluk giymek

Rüyada sarı yağmurluk giymek kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına, kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sarı yağmurluk giymek gördüyseniz:

  • Ya da bazı olayların farklı şekilde ilerlemesine şaşırabilirsiniz.

Rüyada sarı yağmurluk giymek çok hayırlı işlere imza atacağına, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine, rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarı yağmurluk görmek bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine, attığı her adımı düşüneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine alamet eder.

Rüyada yeşil yağmurluk giymek yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine, kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına alamet eder.

Rüyada beyaz yağmurluk giymek büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına delalet eder.

Rüyada yağmurlu havada gelinlik giymek başın borçlularla belaya gireceğine, hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, onların mutlu haberlerini alacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah yağmurluk giymek sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada sarı giysi giymek solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, ağız tadına ve keyfe kavuşacağına işarettir.

Rüyada sarı etek giymek kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments