Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz ve yeşil ayakkabı görmek

Rüyada beyaz ve yeşil ayakkabı görmek

Rüyada beyaz ve yeşil ayakkabı görmek işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz ve yeşil ayakkabı gördüyseniz:

  • Aslında boş verip, kendinizi düşünmeniz gerekiyor.

Rüyada beyaz ve yeşil ayakkabı görmek huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, zorlukların ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada yeşil topuklu ayakkabı giymek yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil ayakkabı görmek tartışmaların tatlıya bağlanacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına işaret eder.

Rüyada yeşil renkli ayakkabı görmek iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına delalet eder.

Rüyada yeşil ayakkabı hediye almak asosyal bir insan haline geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada yeşil ayakkabı almak büyük rahatlık yaşanacağına, kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına alamet eder.

Rüyada yeşil renk ayakkabı giymek attığı her adımda çok zarar edeceğine, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, daha güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil ayakkabı denemek kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments