Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz ve sarı altın görmek

Rüyada beyaz ve sarı altın görmek

Rüyada beyaz ve sarı altın görmek eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, bir sebeple çok büyük zarar edileceğine, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine, çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine işarettir.

Rüyada beyaz ve sarı altın gördüyseniz:

  • Kişisel gelişim planlarına yer açmalısınız.

Rüyada beyaz ve sarı altın görmek kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına rivayet eder.

Rüyada altın sarısı görmek başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine delalet eder.

Rüyada altın sarı renk görmek kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, böylece daha büyük adımlar atılacağına delalet eder.

Rüyada altın sarısı araba görmek ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada altın sarısı perde görmek sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın sarısı takı görmek sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına işarettir.

Rüyada altın sarısı at görmek insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına, mutlu olunacağına, hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına tabir olunur.

Rüyada altın sarısı renk görmek yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments