Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi ayakkabı almak

Rüyada mavi ayakkabı almak

Rüyada mavi ayakkabı almak çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, hedeflerine ulaşacağına, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına, ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına, kime gideceğine işarettir.

Rüyada mavi ayakkabı almak gördüyseniz:

  • Kendinizi çok fazla yormayın.

Rüyada mavi ayakkabı almak sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi renk ayakkabı görmek lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına delalettir.

Rüyada beyaz ve mavi ayakkabı görmek aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, daha büyük kazançlar elde edeceğine, ayrılanların kavuşacağına inanılır.

Rüyada yeni mavi ayakkabı giymek hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi ayakkabı kaybetmek tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, günahlara, sonra kendi işini kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi topuklu ayakkabı giydiğini görmek hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine, bir sebeple sorun yaşayacağına, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına delalet eder.

Rüyada mavi spor ayakkabı giymek günü birlik kazanç elde edeceğine, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine delalettir.

Rüyada mavi erkek ayakkabısı görmek kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments