Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz ve gri fare görmek

Rüyada beyaz ve gri fare görmek

Rüyada beyaz ve gri fare görmek sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, önünü göremez olacağına, hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, çok büyük miktarda para kazanacağına, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, ayrılık yaşanacağına işaret eder.

Rüyada beyaz ve gri fare gördüyseniz:

  • Bazı kayıplarınız olabilir ya da bir şeylerden vaz geçmek zorunda kalabilirsiniz.Sosyal ilişkilerinizde, aile meselelerinizde veya iş hayatınızda bazı güçlüklerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada beyaz ve gri fare görmek yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine, sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada gri renkli fare görmek her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına, ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine alamet eder.

Rüyada gri fare görmek işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına, kederinin dağılacağına, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada küçük gri fare görmek aydınlığa çıkılacağına, yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada gri renk fare görmek bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına, çıkılan yolculukların şans getireceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz ve gri kedi görmek çok kötü günler geçireceğine, bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine yorulur.

Rüyada beyaz gri kedi görmek hayal gibi bir hayat yaşayacağına, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz küçük fare görmek inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments