Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gri renk fare görmek

Rüyada gri renk fare görmek

Rüyada gri renk fare görmek ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına, işin düzeltileceğine, ekonomik durumunun düzeleceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, elindeki işi rayına oturtacağına alamet eder.

Rüyada gri renk fare gördüyseniz:

  • Uzun zamandır görmediğiniz bir kişiyi habersiz ziyarete gitmeniz durumunda sürprizlerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada gri renk fare görmek hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına, alim ve bilge insan olacağına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına yorulur.

Rüyada gri renkli fare görmek hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına, hayatından nefret duygusunu atacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz ve gri fare görmek sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına, kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına yorulmaktadır.

Rüyada küçük gri fare görmek kindar olacağına, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına, işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına tabir olunur.

Rüyada gri fare görmek gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına alamet etmektedir.

Rüyada gri renk güvercin görmek insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, attığı her adımda zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada gri renk gelinlik görmek geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gri renk elbise giymek saygınlığını yitireceğine, büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments