Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada valizle otobüse binmek

Rüyada valizle otobüse binmek

Rüyada valizle otobüse binmek sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine, gam ve kasavetin de uçup gideceğine, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, huzur bulacağına, onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, konforunun ve lüksünün de çoğalacağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine delalettir.

Rüyada valizle otobüse binmek gördüyseniz:

  • Fikir alışverişlerinde bulunmak, bazı bilgilere ulaşmaya çalışmak ya da ilerlemenize yardımı dokunabilecek kişileri ziyaret etmek doğru eylemler olabilir.

Rüyada valizle otobüse binmek çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine, günbegün kötüleşeceğine alamet eder.

Rüyada otobüste valiz unutmak sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada uzun otobüse binmek zor durumlara düşeceğine, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına işarettir.

Rüyada dolu otobüse binmek emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına işaret eder.

Rüyada hac otobüsüne binmek endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine delalettir.

Rüyada kalabalık bir otobüse binmek geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş biriyle otobüse binmek yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine inanılır.

Rüyada mavi otobüse binmek onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine, çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments