Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz ten görmek

Rüyada beyaz ten görmek

Rüyada beyaz ten görmek başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, zor bir döneme gireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz ten gördüyseniz:

  • Maddi içerikli konularda zıt fikirlerle karşı karşıya kalabilirsiniz.

Rüyada beyaz tenli kadın görmek borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine yorulur.

Rüyada beyaz tenli mavi gözlü bebek görmek işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz tenli görmek iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz tenli erkek görmek girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz tenli olmak büyük bir üne sahip olunacağına, endişelerin biteceğine, de rüya sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada kendini beyaz tenli görmek uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine, yanlış yollardan döneceğine delalet eder.

Rüyada beyaz tenli adam görmek büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine, çok büyük başarılara imza atacağına alamet eder.

Rüyada beyaz ten görmek yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments