Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini beyaz tenli görmek

Rüyada kendini beyaz tenli görmek

Rüyada kendini beyaz tenli görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, rahatının kaçacağına, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına inanılır.

Rüyada kendini beyaz tenli gördüyseniz:

  • Bazı alanlardaki gelişmelerin sizin için, daha fazla başarı, ün, tanınma, takdir görme, önemli girişimler yapma ya da adaletin yerini bulması türünde başlangıçlar anlamına geldiğini düşünmeye başlayabilirsiniz.

Rüyada mavi gözlü beyaz tenli bebek görmek işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz tenli kadın görmek ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz tenli bebek görmek özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada beyaz tenli mavi gözlü bebek görmek adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına, mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada beyaz tenli erkek görmek ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına tabir olunur.

Rüyada tenini beyaz görmek sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, herkesin rahat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz ten görmek yaptığı her işle adından söz ettireceğine, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına işaret eder.

Rüyada beyaz tenli adam görmek sorunlarının azalacağına, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments