Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ticari taksi kullanmak

Rüyada ticari taksi kullanmak

Rüyada ticari taksi kullanmak arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, istediği gibi yaşayacağına, eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına yorulur.

Rüyada ticari taksi kullanmak gördüyseniz:

  • Zamanınızı doğru kullanmamanız veya boşa harcamanız nedeniyle eleştiri veya şikyetler söz konusu olabilir.

Rüyada ticari taksi kullanmak çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve kendisini başarılı işlerde bulacağına, insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ticari taksiye bindiğini görmek güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada ticari taksi sürmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, ev sahibi olacağına delalettir.

Rüyada ticari taksi almak kazancın ikiye katlanacağına, nahoş sözler işiteceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarı ticari taksi görmek büyük üzüntüler olacağına, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine delalet etmektedir.

Rüyada ticari taksi görmek çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada ticari taksiye binmek itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine delalettir.

Rüyada sarı ticari taksiye binmek hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments