Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz taç taktığını görmek

Rüyada beyaz taç taktığını görmek

Rüyada beyaz taç taktığını görmek sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına, kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına işaret eder.

Rüyada beyaz taç taktığını gördüyseniz:

  • Başkaları için değil kendiniz için yaşamalısınız.

Rüyada beyaz taç taktığını görmek girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına rivayet eder.

Rüyada altın taç taktığını görmek büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına, hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, ulvi kimse haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının taç taktığını görmek gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına, kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada taç taktığını görmek maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz taç giymek hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine, hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, galibiyetlerinin artacağına inanılır.

Rüyada beyaz çiçekli taç görmek bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına, zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine işarettir.

Rüyada beyaz taç takmak işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına yorulur.

Rüyada beyaz saat taktığını görmek rakiplerini mağlup edeceğine, bütçesinin genişleyeceğine, yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments