Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taç taktığını görmek

Rüyada taç taktığını görmek

Rüyada taç taktığını görmek sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine, mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına, imza ve söz yetkisi edineceğine, dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına, rüya sahibini savunanların ise çok sevineceğine, hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, olumlu değişiklikler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada taç taktığını gördüyseniz:

  • En az sizin kadar, size verebileceği şeyleri olan bir iş birliği söz konusu olabilir.

Rüyada beyaz taç taktığını görmek ün ve itibar sahibi olacağına, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine yorulur.

Rüyada taç taktığını görmek yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına, gönül hoşluğu yaşayacağına delalet eder.

Rüyada altın taç taktığını görmek sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının taç taktığını görmek onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, sevdiği kişilerle süreki tartışacağına işarettir.

Rüyada renkli taç görmek insanları hak yoluna çağıracağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, tüm olumsuz elektriğinden arınacağına delalet etmektedir.

Rüyada pembe taç görmek kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, işinde de istediği başarıyı yakalayacağına, geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine işarettir.

Rüyada beyaz taç takmak hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine işarettir.

Rüyada taç takıldığını görmek sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına, sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments