Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada spor ayakkabı giymek

Rüyada spor ayakkabı giymek

Rüyada spor ayakkabı giymek bunalıma gireceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, musibetlerle karşılaşmayacağına, bir işi rakiplerine kaptıracağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada spor ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Diğerlerine istedikleri yoldan gidebilmeleri için özgür alan yaratmalısınız.

Rüyada beyaz spor ayakkabı giydiğini görmek hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına inanılır.

Rüyada yeni spor ayakkabı giymek kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine, hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına, yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı spor ayakkabı giymek geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi spor ayakkabı giymek ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına, giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada spor ayakkabı giymek dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine, hasret giderileceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil spor ayakkabı giymek kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına işarettir.

Rüyada lacivert spor ayakkabı giymek sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, güzel ve mutlu günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kirli spor ayakkabı görmek onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına, rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına, daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments