Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sehpa örtüsü görmek

Rüyada sehpa örtüsü görmek

Rüyada sehpa örtüsü görmek uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine, hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına, darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine, çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına işarettir.

Rüyada sehpa örtüsü gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınıza yardım edebilir veya inandığınız amaçlar için aktivitelere katılımda bulunabilirsiniz.

Rüyada sehpa örtüsü görmek mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına, tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada televizyon sehpası görmek çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük sehpa görmek daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, büyük bir ortaklığa gireceğine tabir olunur.

Rüyada sehpa silmek kafasını toparlayamayacağına, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına inanılır.

Rüyada cam sehpa görmek eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sehpaya oturmak sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, düzeninin yeniden sağlanacağına yorulur.

Rüyada sehpa görmek dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada orta sehpa görmek kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments