Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz saksı görmek

Rüyada beyaz saksı görmek

Rüyada beyaz saksı görmek torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine, ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına, çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına delalet eder.

Rüyada beyaz saksı gördüyseniz:

  • Bazı konularda suçluluk hissedebilirsiniz.

Rüyada beyaz saksı görmek korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada saksıda beyaz çiçek görmek kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada saksıda beyaz gül görmek başarılarını arttıracağına, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine rivayet eder.

Rüyada saksılarda çiçekler görmek aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına alamet etmektedir.

Rüyada saksıya ağaç dikmek sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına, hayatına bolluk ve bereket geleceğine rivayet eder.

Rüyada saksıdan çiçek koparmak dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, sevdiklerinin hep yanında olacağına, dini bütün bir eşe sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil yapraklı saksı çiçeği görmek unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, yaşadığı yerin güzelleşeceğine yorulur.

Rüyada saksıya fidan dikmek sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine, yeni bir eve taşınılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments