Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz saç kopardığını görmek

Rüyada beyaz saç kopardığını görmek

Rüyada beyaz saç kopardığını görmek işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve rüya sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz saç kopardığını gördüyseniz:

  • Gerekli tün bilgilere ulaşana kadar sabırlı olmanızda fayda var.

Rüyada saçları uzun ve beyaz görmek güzel ve doğru işler yapacağına, bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocasının saçını beyazlamış görmek yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, başarılı bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz saç teli koparmak rüya sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına, kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada birkaç tel beyaz saç görmek büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, kötü günlerini aşmayı başaracağına inanılır.

Rüyada saçında beyaz görmek kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine tabir olunur.

Rüyada saçı beyaza boyatmak kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliyi beyaz saçlı görmek çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz saçlı bir erkek görmek kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına, özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments