Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçlarını kesmek

Rüyada saçlarını kesmek

Rüyada saçlarını kesmek bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, müjdeli olaylar yaşayacağına, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, büyük kazançlar sağlayacağına, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına işarettir.

Rüyada saçlarını kesmek gördüyseniz:

  • Zaten nasıl davranırsanız davranın istekleriniz bir bir gerçekleşiyor; insanları veya olayları zorlamamalısınız.

Rüyada saç kesmek kestirmek çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, insanlara yol göstereceğine işaret eder.

Rüyada saçın uçlarını kesmek sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Rüyada başkasının saçının kesmek makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına, bir sıkıntıya girmeye, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçımı kesmek kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına, rızkının azalacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına işaret eder.

Rüyada kendi saçımızı kesmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Rüyada kısa saç kesmek kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine, yaşadığı stresten kaynaklanan agresif tavırlarının da sevdiklerini üzeceğine delalet eder.

Rüyada bayan saçı kesmek bolluğun ve bereketin geleceğine, çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine işarettir.

Rüyada örgülü saç kesmek ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments